Om os

Vi er Jimmi og Dorthe Glerup Outzen og vi bor i Romalt, en lille by uden for Randers.

Vi har altid haft hund alle de år vi har kendt hinanden. Jeg har haft hund fra barnsben, så det var naturligt, der skulle hund til vores hjem, da vi flyttede sammen. Men vi har desværre måtte sige farvel til et par stykker, da vi fandt ud af, Jimmi ikke kunne tåle dem pga. allergi og det var hårdt.

Så da vi i 2000 hørte om Coton de Tulear, ( Bomulds hunden) der kan tåles af flere allergikere, kikkede vi grundigt på denne race. og den race var vores begyndelse til vores kennel i dag. I 2005  fik vi vores første Bichon Havanese, som også er noget af grund stammen til vores opdræt i dag, og som vi i 2013 efterhånden gik helt over til, da vi kun ville have én race i huset. Vi forelskede os i den lille rolige og venlige race. Det var på denne måde, at vores hobbyopdræt begyndte, og det har givet os mange dejlige og gode oplevelser, både med skønne hvalpe og tage ud på div. forskellige udstillinger.

Vores hunde lever indendøre sammen med os. Det er ikke nogen forretning, og det drejer sig ikke kun om at producere hvalpe, vi har kun hvalpe når vi har tid og lyst. Og vi gør alt, hvad vi kan for at teste vores hunde for div. sygdomme, som vi kan teste for i dag. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at levere sunde og racetypiske hvalpe til vores hvalpe købere.

Vi er medlem af DKK og vores hunde er registreret i Dansk kennel Klub, som er under FCI (Federation Cynologique Internationale).

Vi har altid en livslang hotline for vores hvalpekøbere, og de der udviser interesse for vores racer.

Vi er altid åbne for spørgsmål, og I er velkomne til at ringe. Der findes ingen dumme spørgsmål og I er naturligvis også velkommen til at komme på besøg.