Om os

 

hvalpeVi er Jimmi og Dorthe Glerup Outzen og vi bor i Romalt, en lille by uden for Randers.

Vi har altid haft hund alle de år vi har kendt hinanden. Jeg har haft hund fra barnsben, så det var naturligt, der skulle hund til vores hjem, da vi flyttede sammen. Men vi har desværre måtte sige farvel til et par stykker, da vi fandt ud af, Jimmi ikke kunne tåle dem pga. allergi og det var hårdt.

Så da vi i 2000 hørte om Coton de Tulear, der kan tåles af flere allergikere, kikkede vi grundigt på denne race. Tre år senere hørte vi om Bichon Havanesen, som vi i 2013 efterhånden gik helt over til, da vi kun ville have én race i huset og vi forelskede os i den lille rolige og venlige race. Det var på denne måde, at vores hobbyopdræt begyndte, og det har givet os mange dejlige og gode oplevelser, både med udstillinger og hvalpe.

Vores hunde lever indendøre sammen med os. Det er ikke nogen forretning, og det drejer sig ikke kun om at producere hvalpe, vi har kun hvalpe når vi har tid og lyst. Og vi gør alt, hvad vi kan for at teste vores hunde for div. sygdomme, som vi kan teste for i dag. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at levere sunde og racetypiske hvalpe til vores hvalpe købere.

Vi er medlem af DKK og vores hunde er registreret i Dansk kennel Klub, som er under FCI (Federation Cynologique Internationale).

Vi har altid en livslang hotline for vores hvalpekøbere, og de der udviser interesse for vores racer.

Vi er altid åbne for spørgsmål, og I er velkommen til at ringe. Der findes ingen dumme spørgsmål og I er naturligvis også velkommen til at komme på besøg.

Målsætning

Er at lave sunde og racetypiske hvalpe med et godt temperament, noget andet er at lave udstillingshunde. Alle hvalpe i et kuld er ikke nødvendigvis udstillingshunde, men det er heller ikke det, det kommer an på. Vores opgave er at lave dejlige familiehunde, som vil blive elsket i den nye familie, den/de nu må komme ud i.

Jeg har gennemgået opdrætter uddannelsen, hundeholderuddannelsen efter de nye EU regler.